Kultaa Piteåsta
2.7.2019 13:16 Uutiset / D07-pojat

Kultajoukkue palkintojenjaossa

Kultaa Piteåsta

KPV-07 saavutti ehkä toistaiseksi kovimman turnausvoittonsa Piteån kansainvälisessä turnauksessa KPV-Green -joukkueen toimesta. Myös KPV-White pelasi itsensä upeasti sijoille 5-8.

Boys-12 -sarjaan osallistui 100 joukkuetta yhdeksästä eri maasta. Pelasimme ruotsalaisia, norjalaisia, suomalaista, venäläistä ja perulaista joukkuetta vastaan kaataen niistä jokaisen. Otteluita oli yhteensä 15, joista voitimme 13, yhden pelasimme tasan ja ainoastaan yhden hävisimme. Maaliero oli huikaiseva 77-18. Ainoan häviön pääsi Green -joukkue kuittaamaan mahtavasti finaalissa, jossa White -joukkueen tiputtanut venäläinen FK Niva joutui hurjan taistelun jälkeen taipumaan meille lukemin 2-1.

Turnausmatka oli muutenkin kaikinpuolin onnistunut. Majoituimme tutulle Munksundin esikoululle ja ruokailimme taas Pitholmin koululla. Aamu- ja iltapalat grillauksineen laitoimme jälleen itse. Tutut kentät, kaupunki ja ympäristö edesauttoivat menestyksessä.

Hienointa antia oli nähdä joukkueemme upea yhteishenki. Tämä näkyi mahtavasti palkintojenjaon pokaalinnostossa, johon White-joukkueen pelaajat osallistuivat spontaanisti. Mestaruus oli koko joukkueen!

Kiitokset upeille pojille, osaaville valmentajillemme Tapanille, Tomille, Jannelle ja Antille. Kiitos isosta kannustuksesta vanhemmille niin kotona kuin paikanpäälläkin. Kiitos myös kuljettajallemme.

T. Jyrki


   
Lisää uutisia
D07-pojat
Kategoriat