Hippo- turnaus päätti hienon kauden
Julkaistu: 10.09.2018 00.00

Jyväskylässä pelattu Hippo- turnaus päätti kilpailukauden 2018.

Turnauksessa oltiin mukana kahdessa eri sarjassa ja tavoitteena oli mitata omaa osaamistamme Suomen kovimpia joukkueita vastaan. Turnaus oli samalla tämän kauden viimeinen kilpailullinen rutistus.

Molemmissa sarjoissa joukkueet saivat kovia vastuksia ja suurin osa peleistä olivat erittäin tasaisia ja olisivat voineet kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Turnauksen pelikaavio oli sellainen, että molemmilla joukkueilla oli kahden alkusarjapelin jälkeen ns. kohtalonpeli, jossa ratkaistiin pelattaisiinko sunnutaina ylempää- vai alempaa jatkosarjaa.

Kilpasarjassa tuossa ottelussa vastaan asettui MPS, joka vei tiukan ottelun lopulta rangaistuslaukauskilpailussa. MPS eteni lopulta kilpasarjan finaalin asti, jossa se kjuitenkin sai tunnustaa FC Peltirummun vahvemmaksi. Näin kilpasarjassa taisteltiin sunnuntain peleissä sijoista 7-12. Joukkue päätti turnauksen hienoon 4-0 voittoon ja näin lopullinen sijoitus oli 11. Kilpasarjassa oli yhteensä mukana 18 joukkuetta.

Kaverisarjassa lauantain alkulohkon jälkeen kohdattiin JyPK valkoinen, joka vei tiukan ottelun nimiinsä 1-0. Näin myös kaverisarjan osalta joukkue pelasi sunnuntaina sijoista 7-12. Sunnuntain ottelut käännettiin kaikki voitoksi, joten joukkueen lopullinen sijoitus oli 18 joukkueen sarjassa 7.

Turnaus oli kaikin puolin taas hyvin järjestetty ja joukkuehenkeä nostettiin yhteisellä bussimatkalla 07-joukkueen kanssa. Mukana turnauksessa olivat myös HBK:n lainapelaajat Wilma ja Ellen. Lisäksi Eveliina palasi mukaan joukkueen vahvuuteen tauon jälkeen. Joukkue otti kaikki hienosti vastaan ja uudet tulokkaat pääsivät hyvin mukaan meidän iloiseen porukkaan. Hyvä tytöt!

Iso kiitos kaikille mukana olleille toimihenkilöille kuskaamisesta ja kannustamisesta. Erityiskiitos vielä Piialle ja Janille jotka venyivät perheensä kanssa, jotta saatiin kaverisarjan joukkueelle valvoja koulumajoitukseen.

Seuraavaksi pelaajat ottavat parin viikon harjoittelutauon ja takaisin pallon pariin palataan syyskuun loppupuolella!