Yhdeksään päivään mahtuu paljon - Tytöt mukana kahdessa kovassa turnauksessa
Julkaistu: 16.04.2018 00.00

Yhdeksään päivään mahtuu paljon - Tytöt mukana kahdessa kovassa turnauksessa

KPV T07 valmistautui kesän koitoksiin osallistumalla reilun viikon aikana kahteen kovatasoiseen turnauksen. Ensimmäisenä vuorossa oli HJK:n järjestämä tyttöjen kevätturnaus, jonne kutsun sai vain 16 joukkuetta Suomesta. Viime vuoden tapaan turnaus oli erittäin kovatasoinen ja pelit pelattiin huippu olosuhteissa Helsingin Töölössä. Kaikkiaan turnauksessa joukkueemme pelasi viisi ottelua, joista saldona oli yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Peilillisesti joukkueemme teki oikeita asioita ja hallitsi peliä, mutta maalinteko oli tällä kertaa poikkeuksellisen hankalaa. Pienestä kaikki on kiinni, pari kertaa pallo tolppaan ja pari kertaa pallo niukasti maalin ohi samaan aikaan kun vastustaja pääsi tekemään sen ainoan maalinsa, niin lopputulos ei ollut suotuisa joukkueellemme. Tästäkin huolimatta turnaus oli hieno kokemus ja henkisellä puolella niin pelaajat, valmentajat kuin muutkin huoltojoukot saivat arvokasta oppia. Tytöille varmasti yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli pelata peli Telia 5G areenalla, jossa edellisenä iltana naisten maajoukkue pelasi MM-karsintaottelun Espanjaa vastaan.

Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa KPV:n järjestämä poikien kevätturnaus, johon osallistuimme kahdella joukkueelle täydentämään sarjoja. Toinen joukkueemme osallistui P08 -kilpasarjaan ja toinen P08 -haastesarjaan. Kipparihallissa pelatuissa peleissä vastustajat olivat hieman ihmeissään, kun joukkueellinen tyttöjä saapui kentälle ja ryhtyi hallitsemaan pelikenttää. Kumpikin joukkue sai pelata turnauksessa viisi peliä, joista kolme päättyi tyttöjen voittoon, neljä tasapeliin ja kolme tappioon. Näillä peleillä P08 -kilpasarjasta tuli hienosti kolmas sija ja P08 -haastesarjasta neljäs sija.

Näillä peliesityksillä on hyvä suunnata kohti kesää ja uusia turnauksia. Joukkueen tekeminen on laadukkaalla tasolla ja harjoitusaktiivisuus edelleen hyvä. Lämmittävä kevätaurinko jo sulattelee nurmikenttiä kovaa kyytiä ja kohta ollaankin jo ulkona harjoittelemassa ja pelaamassa. Seuraava turnaus odottelee toukokuussa, kun osallistumme kahdella joukkueella Jyväskylässä pelattavaan Palokka-lehti turnauksen. Katseet siis sinne…

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola