Häviö Haapavedellä
Julkaistu: 29.07.2020 00.00

T15 Piirisarjaa jatkettiin maanantaina Haapaveden hyväkuntoisella nurmikentällä. Joukkueen mukana oli kolme pelaajaa 07- joukkuesta, jotta omille pelaajille saatiin ansaittua lepoa otteluruuhkassa. Kaikki mukana olleet selvisivät haasteesta hienosti ja tarjosivat valmennukselle hyviä vaihtoehtoja peluutukseen.

Itse ottelu toisti hyvin pitkälle edellisen vuoden vierailua Folkin vieraana; ensimmäisen puoliajan jälkeen maalipaikat olivat meille noin 8-1, mutta tulostaululla luikemat olivat 1-1. Ensimmäinen puoliaika oli tosiaan KPV:lta hienoa peliä ja kotijoukkue oli täydellinen altavastaaja.

Toisella puoliajalla kotijoukkue paransi peliään huomattavasti varsinkin keskikentällä ja vastaavasti KPV:lla oli hieman enemmän vaikeuksia rakennella peliä. Folk meni johtoon hienolla kaukovedolla ja kolisutteli myöhemmin myös ylärimaa. Paikat tasoitukseen ja voittoonkin toki olivat olemassa, mutta tällä kertaa ruuti oli märkää ja kotimatkalle poistuttiin 1-2 tappio niskassa.