Suomen Cup ja Kipparihalli
Julkaistu: 24.01.2019 00.00

Suomen Cup ja Kipparihalli

KPV avaa viralliset ottelunsa perjantaina, kun Suomen Cupin karsintalohko B:n ottelussa vastaan asettuu viime kauden Veikkausliigan pronssimitalisti Kuopion Palloseura.

Ottelu pelataan perjantaina 25.1. klo 19.00 alkaen Kipparihallissa, lipunmyynti aukeaa klo 18.00.

Tarkentuneiden turvallisuusmääräysten nojalla Kipparihalliin voidaan ottaa sisään 500 katsojaa.

Kausikorttien kovan kysynnän vuoksi ottelu tulee todennäköisesti olemaan loppuunmyyty, sillä pelkkiä kausikortteja on jo tässä vaiheessa kautta liikenteessä yli 500 kappaletta.

Kausikorttien käyttöaste ottelua kohti on vajaa 70%, joten ruuhkaa tulee olemaan jo pelkästään kausikorttilaisten toimesta. Paikanpäälle tulevien kausikorttilaisten määrä on mahdoton ennustaa, joten varmistaaksesi sisäänpääsyn kannattaa olla ajoissa paikalla,

sillä sisään otetaan järjestyksessä 500 ensimmäistä katsojaa.

Normaaliolosuhteissa Kausikortilla pääsee jokaiseen otteluun, mutta tarkentuneesta 500 katsojan maksimimäärästä johtuen, ovet joudutaan todennäköisesti sulkemaan jossain vaiheessa yleisökapasiteetin täyttyessä.

Kyseiselle yleisökapasiteetille seura ei voi mitään, nyt on vain oltava ajoissa liikkeellä, jotta ehtii mukaan virallisen sarjakauden avaukseen!

Lisäksi Santahaan luistelukentällä on samaan aikaan luistelutapahtuma, joten parkkitila tulee olemaan kortilla. Lisää parkkitilaa löytyy mm. kiviniityn koulun pihalta

Lisää pohdintaa aiheesta tänään Yle Kokkolan radiotaajuuksilla.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola