KPV Akatemian tryout -jakso käynnistyy!
Julkaistu: 16.11.2018 00.00

KPV Akatemian tryout -jakso käynnistyy!

KPV Akatemia on aloittanut valmistautumisen tulevaan III-divisioonan futiskauteen 2019. Osana valmistautumista sekä joukkueen muodostamista järjestämme tryout -tapahtuman alueemme nuorille pelaajille. Tryout -jakso on 20.11-15.12.2018.

Joukkueemme tulee myös ensi kaudella koostumaan nuorista ja paikallisista pelaajista, joilla on kova halu kehittyä pelaajana. Pelaajamme sitoutuvat harjoittelemaan sitoutuneesti ja toimintamme on myös tulevalla kaudella tavoitteellista. Haemme nyt lisää osaamista ja innokkuutta jo entuudestaan hyvään porukkaamme.

Etsimme joukkueeseen juniori-ikäisiä tai muutaman vuoden sisällä junioriputkesta ulos kasvaneita pelaajia. Haluamme ehdottomasti joukkueeseen pelaajia, joilla on halu kehittyä ja jotka ovat valmiita sitoutumaan tavoitteelliseen toimintaan ja sen mukanaan tuomiin harjoitusmääriin. Mieluusti olet Kokkolasta tai lähialueilta.

Olet etsimämme pelaaja, mikäli sinulla on motivaatiota päivittäiseen työntekoon ja koet olevasi valmis haastamaan itsesi jalkapallon saralla sekä astumaan välillä ulos mukavuusalueeltasi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä valmentajiimme lisätietoja varten.

Aki Lyyski 040-773786

Sami Kähkölä 050-4117509

Hannu Laakso

Antti Ylimäki

Pasi Torppa

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola