Ryhmä Seinäjoelle.
24.1.2018 10:20 Uutiset / F09-pojat

Ryhmä Seinäjoelle Pohjanmaa Liigan turnaukseen. Pelit Wallsport areenassa ja välillä 9.00-14.00 turnausaikataulu ei ole vielä tullut.

Hei! Ilmottautuneita Seinäjoelle oli reilusti ja turnauksessa on mukana 2 joukkuetta joka seurasta joten puolenkymmenta pelaajaa joutuu huilaamaan tämän turnauksen jotta joukkuekoot pysyy maltillisina koska matkaa peleihin kuitenkin kertyy jonkin verran. Pelaajat jotka huilaa ovat semmoisia joille tuleva turnaus olisi jo kolmas Pohjanmaa Liigan turnaus ja näin ollen joukkueet täytettiin ensikertalaisilla ja toiseen turnaukseen osallistuvilla pelaajilla. Jatkossa onneksi vielä tulossa paljon pelejä mm. ( GBK harjoituspelit Helimikuun ryhmä, Pohjanmaa liiga sekä Kokkola että Vaasa, ja KPV:n kevätturnaus Huhtikuun alussa). Joukkuejako ja valmennus tulee ensi viikolla.

Pääosin mennään taas autoilla ja laitankin otteluohjelman heti kun s-postiin tulee. Yksi vaihtoehto on myös hypätä junaan mikäli aikataulut osuu otteluohjelmaan mutta katsotaan kokoontumiset kun ohjelma saapuu.

Ryhmä 3.2: Justus Rutanen, Niki Rekilä , Vertti Köyhäjoki, Anton Harald, Akseli Tastula, Miro Kleimola, Eetu Hanhimäki, Oliver Sundström, Lenni Hietaharju, Samu Jokinen, Sulo Natunen, Kasper Emmes, Aapo Vuorinen, Konsta Tulasalo, Ossian Ojatalo, Mio Kalliokoski, Eeli Silvasti, Eeli Annala, Veikko Hirvinen, Jonne Hirvonen, Aleksi Saari, Urho Salonen, Aatu Sillanpää.

-Niko-


   
Lisää uutisia
F09-pojat
«  Syyskuu   »
Kategoriat