Kokkola Cup 2018 jälkipyykit
24.7.2018 20:14 Uutiset / E08-pojat

Kokkola Cup 2018

Kokkola Cup 2018 saatiin päätökseen ja tulos oli kaikin puolin hieno! Turnauksesta lähdettiin hakemaan kaikille kolmelle joukkueelle kovia pelejä ja tässä onnistuttiin. Kruunun jalokivenä voidaan pitää Valkoisen joukkueen pronssisijaa kilpasarjasta, mutta tästä kiitos kuuluu jokaiselle joukkueen pojalle ja taustavaikuttajalle, jotka ovat töitä tehneet yhteisen päämäärän eteen, joka siintää vielä kaukana horisontissa! Tämä oli siis vasta yksi niistä välietapeista, joita hieno joukkueemme tulee matkansa varrella ottamaan.

Valkoinen joukkue siis otti himmeimmät mitalit kaulaansa sunnuntaina, kun vastaan asettui Lapuan Virkiä. Santahaan hyvä alusta takasi voiton avaimet Kpv:lle, joka pääsi käyttämään nopeutta ja taitoaan Virkiän hyvästä vastuksesta huolimatta. Valkoisen pelit olivat hyvä osoitus siitä, miten peli kehittyy matkan varrella...viimeinen peli oli parasta laatuaan turnauksessa. Pojat raivasivat monta hyvää joukkuetta matkan varrella, joista yksi ehkä kovimmista oli puolivälierissä kohdattu latvialainen Futbola Parks. Ottelun varsinainen peliaika ei maaleja tarjonnut, vaikkakin jännitystä senkin edestä. Rankkarit olivat jälleen meille suosiolliset ja poikien juhlat olivat valmiit! Välierissä kohdattu Valkeakosken Haka tarjosi kovan vastuksen, eikä tilannetta auttanut yhtään trooppinen myrsky, jossa vettä satoi kirjaimellisesti vaakatasossa.


Toinen kilpasarjassa otellut Kpv:n joukkue oli väriltänsä Vihreä! Alkusarjassa kohdattiin turnaus ykkönen Haka ja pronssipelissä taipunut Virkiä. Kyseiset joukkueet olivat liian kovia ja sysäsivätkin Vihreän sijoitusotteluihin. Vihreällä joukkueella oli hyvä turnaus, jossa kaikilla oli hauskaa ja nautittiin jokaisesta ottelusta täysin rinnoin! Kaikki vastukset olivat niitä ns. kovia vastuksia, joista lohkon ykkönen Tallinna kaatui alkusarjassa 2-1. Jännittävin ottelu mahtoi olla viimeisessä sijoitusottelussa Rakvere JK Tarvas, joka hieman kyseenalaisesti pääsi 0-1 johtoon ensimmäisellä puolikkaalla. Toinen puoliaika oli yhtä vihreäpaitaisten showta, kun tilanteita luotiin yksi toisensa jälkeen. Vuoronperään päästiin kokeilemaan vapareista tai kulmapotkuista onneamme, mutta vastustajan isokokoinen puolustuslinja maalivahdin kanssa kesti vyörytyksen. Hieno esitys Vihreältä silti!Kpv:n musta joukkue osallistui haastesarjaan, jonka tasoa ei missään nimessä voi väheksyä...olihan mukana Jaroa, KäTaa ja Myrania muutama mainitakseni, jotka ovat meille tarjonneet aina kovia pelejä! Mustalle joukkueelle lähdettiin hakemaan positiivista turnausta mm. pallovastuun ja pelin sisällä olemisen kautta. Voittoja turnauksessa ei herunut, mutta moni poika otti todella ison askeleen turnauksen aikana ja tavoite jäi todella reippaasti plussan puolelle! Pojat haastoivat, kierrättivät palloa, taistelivat ja ennenkaikkea astuivat hienosti esiin, kun heitä tarvittiin. Päät eivät painuneet tappioista huolimatta ja kaikilla oli kivaa, kun sai pelata!

Yhteenvetona voisi sanoa, että turnaustavoitteet onnistuivat jopa yli odotusten! Jokaisella joukkueella oli turnaustavoite ja osalla pojista oli henkilökohtainen tavoite jokaiseen peliin. Nämä täyttyivät hienosti ja ehkä hieman odottamatta päästiin mitalienkin makuun. Tällä kertaa sen nappasi Valkoinen joukkue, mutta yhtälailla kunnia tästä tulee kaikille pojille. Ilman kaikkien panosta treeneissä tuo mitali olisi jäänyt saamatta. Turnausjaoista huolimatta me olemme aina yksi joukkue, KPV!

Kiitoksia vanhemille ja sukulaisille hienosta kannustuksesta läpi turnauksen! Teidän panoksenne on kultaakin kalliimpi poikien futisharrastuksen parissa ja toivommekin, että innostaminen kotona jatkuu vähintäänkin samanlaisena! Me valmentajat ja muut toimihenkilöt olemme vain suunnannäyttäjiä siellä harjoituskentillä, mutta teillä on avaimet siihen, mihin kaikkeen pojat vielä pystyvätkään tulevaisuudessa!

Työ jatkuu...


   
Lisää uutisia
E08-pojat
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat