SHA-kuulumisia
19.4.2018 2:38 Uutiset / E08-pojat

SHA-kuulumisia

Nollakasit tekivät reissun jo keväiseksi muuttuneeseen Eerikkilään, Sami Hyypiä akatemian leirille 14.-16.4.2018.

Matkaan lähdettiin lauantai päivänä Honkimaan bussilla. Jo alkumatkasta selvisi, että tästähän tulee taas aivan huikea reissu ja ämyreistä raikasikin tuttuun tyyliin Timppa saunoo ja Tiikerinsilmä, pojat toki laulussa matkassa! Pientä kylmää hikeäkin oli havaittavissa toimihenkilöiden otsalla, kun matkan varrella selvisi, että leirikeskus ei syystä taikka toisesta ollut muistanut ottaa ensimmäisen yön majoittumisvarausta vastaan! Noh, onneksi tästä selvittiin säikähdyksellä ja pojat pääsivät nukkumaan pitkän reissun päätteeksi puhtaisiin valkeisiin lakanoihin.

Ensimmäisenä varsinaisena leiripäivänä aamu starttasi valmentajien ja pelaajien yhteisellä palaverilla ja tämän jälkeen päästiin henkilökohtaisten testien kimppuun. Testit sujuivan aivan erinomaisesti! Hyvä pojat! Illalla oli ohjelmassa uimista ja saunomista. Iltapalan jälkeen päästiin ansaitusti yöpuulle. Vielä jostain kuului supatusta aamulle järjestettävästä synttärilauluylläristä...

Viimeisen leiriaamun sarastaessa vuorossa olivat kiven kovat pelit VPS:a, Jazzia ja KTP:a vastaan. Pistesaldon jäädessä laihaksi, saimme kuitenkin huomata, että pelillisesti oltiin menty huomattavasti eteenpäin ja otteet kentällä tyydyttivät kaikkia! KPV oli mukana pienellä kymmenen pelaajan nipulla. Se taisteli ja raastoi, antoi kaikkensa ja esitti hyviä suorituksia. Näiden poikien kanssa on mahtavaa tehdä töitä!

Kaikkensa antaneena lähdettiin takaisin kohti Kokkolaa. Väsyn aiheuttaneen pienen suvantovaiheen jälkeen bussi alkoi täyttyä jälleen naurusta ja hyvästä fiiliksestä ja jossain vaiheessa matkaa jälleen raikasi, no tietysti: Tiikerinsilmä!


   
Lisää uutisia
E08-pojat
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat