Kesäpudas 2018 kultaa!
Julkaistu: 18.06.2018 00.00

Tällä kertaa matkasimme Haukiputaalle yhden joukkueen voimin ja osallistuimme Kesäpudas-turnauksen kilpasarjaan.

Ottelut pelattiin Virpiniemen tekonurmella ja olosuhteet sekä sää olivat loistavat.

Lauantaiaamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui paikallinen HauPa. Peli oli normaali turnauksen avauspeli, eli hieman jännitettiin ja oltiin muutenkin unessa,mutta tehtiin kuitenkin tarvittava ja lopputuloksena voitto meille 3-1.

Toisessa pelissä vastaamme asettui OLS. Peli oli meiltä paljon parempi kuin ensimmäinen ja pallo liikkui varsin näyttävästi pojalta toiselle, lopputulos meille 4-0 ja hieman tarkemmalla viimeistelyllä lukemat olisivat olleet vieläkin selvemmät.

Illan päätöspeli ja vastassa Tervarit. Iltaa kohden tuuli oli yltynyt ja meille sattui myötätuuli ensimmäiselle puoliajalle. Pojat noudattivat pelisuunnitelmaa täydellisesti, annettiin vastustajan avata lyhyellä ja sitten kova prässi päälle, tämä tuottikin tulosta ja tauolla johdimme 3-0. Tauon jälkeen oli meillä vastatuuli ja vastustaja sai luotua joitain paikkoja meidän päätyyn, mutta hieno taistelu pojilta, lopputulos 4-1.

Sunnuntaiaamuna vastaamme asettui OTP. Hieman tahmean alun jälkeen alkoi pelimme rullata ja saimme luotua maalipaikkoja jatkuvalla tahdilla, vastustaja ei paikoille päässyt lukuun ottamatta toisen jakson alkua, jolloin pelimme sekosi hetkeksi. Silloin kuvaan astui loistava maalivahtimme Juuso, joka kantoi joukkuettamme vaikealla hetkellä torjuen kaiken, jopa vastustajan rankkarin. Sen jälkeen rullasimme varmaan 4-0 voittoon.

Näin olimme selvittäneet tiemme finaaliin, jossa kohtasimme Ajax Sarkkirannan. Pojat latasivat tähän kohtaan, kuten pitääkin, turnauksen parhaan pelin. Vastustajalla ei ollut mitään mahdollisuutta kentällä, pallo liikkui ja pojat nauttivat. Ottelun loputtua taululla olivat 4-0 lukemat ja pojat pääsivät nostamaan voittopystiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että turnaus oli varsin nousujohtoinen. Peli parani koko ajan ja joka poika täytti paikkansa loistavasti, ehyt kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

Turnaus oli hyvin järjestetty, tuomarit ja olosuhteet olivat loistavat, kuten myös meidän KPV-07 pojat.