Kauhajoen talviturnaus 17.2.2018
Julkaistu: 19.02.2018 00.00

Kauhajoen talviturnaus 17.2.2018

Osallistuimme Kauhajoella pelattuun talviturnaukseen yhdellä joukkueella. Matkaan lähti tällä kertaa 15 poikaa ja matka tehtiin tällä kertaa sillä periaatteella, että matkassa oli vain pojat ja valmennus.

Osalle pojista pelireissu yksin, vain joukkueen kanssa, oli ensimmäinen ja pientä jännitystä olikin matkalla havaittavissa. Jännitys oli kuitenkin unohtunut kun ensimmäinen peli alkoi, vastassa Petalax IK ja voitto meille lukemin 6-0, loistava avaus. Toisessa pelissä kohtasimme Ilmajoen Kisailijat ja pojat jatkoivat hyviä otteita, 3-0 voitto. Kolmas peli ja vastassa MuSa, tässä kohtaa pelasimme turnauksen parhaan pelimme, vaikka loppulukemat olivat meille vain 1-0, oli peli meidän täydellistä hallintaa ja paremmalla viimeistelyllä muutama lisämaalikin olisi ollut mahdollinen.

Edessä oli välierä MuSan toista joukkuetta vastaan. Tässä kohtaa kävikin selväksi, että MuSa oli ilmoittanut turnaukseen 2 joukkuetta, mutta samat pojat pelasivat molemmissa joukkueissa. Välierä oli tiukkaa vääntöä, mutta MuSa sai meistä haluamansa revanssin ja tappio meille lukemin 0-1.

Monen mutkan jälkeen loppuottelussa piti pelata MuSan joukkueet keskenään, mutta koska heillä oli pelaajia vain yhteen joukkueeseen, ei finaalia voitu pelata, eli kulta heille ja me etenimme hieman harvemmin pelattavaan hopeaotteluun. Vastaamme asettui Kauhajoen Karhut, jonka voitimme vakuuttavan esityksen jälkeen 6-2 ja hopeaa meille.

Turnaus oli pojillemme todella hyvä kokemus. Vaikka päivä venyi pitkäksi, sai moni poika onnistumisia ja ennenkaikkea oli kiva nähdä poikien viihtyvän hyvin yhdessä. Myös pojat, jotka olivat ensi kertaa yksin reissussa, suoriutuivat loistavasti ja ovat nyt yhtä reissua kokeneempia.

Tästä on hyvä jatkaa, hyvä KPV!




Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola