B-junioreiden syksyn divariohjelmat valmistuneet
Julkaistu: 13.07.2019 00.00

B-junioreiden syksyn divariohjelmat valmistuneet

B-junioreiden syksyn ohjelmat on saatu valmiiksi. KPV:n joukkueista tytöt aloittavat sarjansa sunnuntaina 21.7 kotiottelulla Tornion TP-47:a vastaan. Sitten on viikonlopun tauko B-junioripeleistä, koska moni KPV:n joukkueen tyttö pelaa C-junioreiden Laura Kalmari turnausta Oulussa. Pelit B-junioreiden Ykkösessä jatkuvat jälleen kotiottelulla 3.8 HauPaa vastaan.

Viime syksynä KPV:n B-tytöt putosivat Ykkösestä sijoituttuaan 12 joukkueen sarjassa sijalle 10. Kevään Kakkosessa tytöt kuitenkin pelasivat nousukarsintaan oikeuttavan paikan. Karsintaa ei lopulta tarvinnut käydä, kun FC Sport 2 luopui nousukarsinnan paikastaan ja näin viime kaudella Ykkösestä pudonneet KPV ja HauPa nousivat ilman karsintapelejä.

B-tyttöjen syksyn sarjassa on 12 joukkuetta laajalta alueelta (Kokkolan lisäksi Rovaniemi, Oulu 3, Tornio, Vaasa, Pietarsaari, Närpiö ja Seinäjoki). Ykkösen lohkovoittajat sekä paras kakkonen pääsevät ensi talveksi B-tyttöjen SM-karsintaan. Ykkösestä putoaa sijalle 12 ja 11 sijoittuneet sekä kolmen lohkon kaksi heikointa sijalle 10 sijoittunutta joukkuetta.

Mika Lindholm, Marko Sorvisto ja Petri Martikainen luotsaavat sarjaan nuoren joukkueen, joka koostuu pääosin 03- ja 04-syntyneistä pelaajista, kun B-tytöissä ikäraja on 01-syntyneissä.

B-pojat aloittavat Ykkösen syyskierroksen viikkoa myöhemmin kuin tytöt eli 28.7. Joni Sorvoja, Marko Lehtosen, Sami Koppisen ja Marko Mäkisen luotsaamat B-pojat kiersivät jo kevätkierroksen Ykkösessä sijoittuen 12 joukkueen sarjassa sijalle 5 joukkueen otettua kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota.

B-pojissa ensi talven SM-karsintaan pääsee kunkin kolmen lohkon kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkokolmosta. Jokaisesta lohkosta putoaa kolme heikointa sekä kaksi heikointa sijalle 9 päätynyttä joukkuetta.

KPV aloittaa sarjan 28.7 vierasottelulla Jippo 2:a vastaan. Ensimmäinen kuudesta kotiottelusta on vuorossa 6.8, kun SJK tulee Kokkolaan. Myös B-poikien Ykkönen pelataan laajalla alueella. Joukkueita on Oulusta 3, Torniosta, Joensuusta 2, Jyväskylästä, Norvallasta, Seinäjoelta 2 ja Vaasasta..


Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola