B-pojat, P17 Ykkönen

WJK/YJ - KPV   2 - 3

Varkaus, Keskuskenttä

B-pojilta onnistunut sarja-avaus!

KPV:n B-juniorit aloittivat ykkösen syyskierroksen voittamalla Varkaudessa pelatussa ottelussa paikallisen WJK:n maalein 3 – 2. Vaikuttiko pitkä matka ja sarja-avauksen tuoma jännitys, mutta ottelun alku oli KPV:lta heikko. WJK siirtyikin jo kolmannella minuutilla 1 – 0 johtoon. Ottelun edetessä KPV pääsi kuitenkin paremmin pelin mukaan ja 18. minuutilla nähtiin hieno sommitelma, joka päättyi Santeri Mäkisen viimeistelemään tasoitukseen. Maaliin antoi hienon keskityksen Sampo Rintala

Tästä ehdittiin pelata vain muutama minuutti, kun WJK siirtyi jälleen johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta. Tauolle siirryttiin WJK:n 2 – 1 johdossa.

Toiselle puoliajalla KPV tuli täysin toisella ilmeellä ja ottelu jatkui KPV:n selvällä painostuksella. Ansaittu tasoitus saatiin aikaiseksi ottelun 45. minuutilla. Joukkue prässäsi aggressiivisesti, jonka seurauksen Sampo Rintala riisti pallon, pääsi etenemään ja kova laukaus painui noin 16 metrin rajalta takanurkkaan. KPV teki ensimmäisen vaihdon ottelun 66. minuutilla. Cristian Virta tuli vaihtoon ja Tomi Porkola kentälle. Samalla KPV nosti Jaakko Juvilan alakerrasta keskikentälle. Tämä siirto kannatti, sillä vain seitsemän minuuttia ennen peliajan loppua Topi Mäki syötti Jaakko Juvilan laidalta läpi, tarkka laukaus ja KPV siirtyi ansaitusti 3 – 2 johtoon. Ottelun lopussa KPV:lla oli vielä pari hyvää tilannetta kaunistella voittolukemia, kun WJK haki tasoitusta, mutta niissä tällä kertaa onnistumatta.

”Pojat osoittivat tasonsa ja nousivat väkisin voittoon. Ilahduttavaa on myös se, että nyt joukkueesta löytyy materiaalia, sillä myös B2-joukkue voitti viikolla oman sarjapelinsä K-Palloa vastaan lukemin 8-1. Tästä on mukava jatkaa harjoittelua kohti seuraavia pelejä”, iloitsi joukkueen valmentaja Marko Lehtonen

B-poikien seuraavat ottelut keskiviikkona 1.8. KPV-IK Myran klo 19 (Santahaka, B:n kakkonen) ja sunnuntaina 12.8. KPV-JJK klo 14.00 (Ykspihlaja, B:n ykkönen)

KPV: Pura, Mikkola, Mäki, Uski, Juvila, Rintala (Weizmann), Holm, Lehtonen, Mäkinen, Virta (Porkola), Wegye