Hesa Cupin tunnelmia
14.7.2019 22:31 Uutiset / D06-tytöt

Helsinki Cupissa yhteishenkeä luomassa

Turnauksien osalta joukkueen yksi kohokohdista oli tänä vuonna osallistuminen Euroopan kolmanneksi suurimpaan junioriturnaukseen, Helsinki Cupiin. HesaCup on pyrkinyt viime vuosina panostamaan tyttöfutikseen ja tänä vuonna mukana olikin ennätysmäärä tyttöjoukkueita, yhteensä yli 200. Kesän MM-kilpailut loivatkin hyvää nostetta juuri turnauksen alla. T06 sarjassa oli kaksi tasoa, joista KPV osallistui ns. yleiseen sarjaan. Tällä tasolla oli mukana yhteensä 12 joukkuetta, josta kaksi tuli Virosta ja loput Suomesta. Pelipaikkana toimi kaikissa peleissä Brahen kenttä Kalliossa, jonka tekonurmi oli harmillisesti hieman jo hieman kulahtanut. Lisäksi kenttä oli hieman sivussa turnauksen pääpaikasta, jolloin turnausfiilis jäi monien mielestä hieman valjuksi.

KPV:n osalta alkulohkon viisi peliä tuottivat kaksi voittoa ja kolme tappiota. Voitetuissa otteluissa peli kulki mallikkaasti ja omat maalipaikat hyödynnettiin tehokkaasti. Tappio- ottelut olivat myös hyvin tasaisia ja ne olisivat olleet voitettavissa mikäli oma peli olisi ollut uomissaan. Ainoastaan HJK:ta vastaan pelattu ottelussa vastustaja oli selkeästi parempi. HJK:n tasosta kertoo sekin, että heidän ikäryhmänsä parhaat pelaajat pelasivat samanikäisten poikien Elite- sarjassa ja siellä he voittivat oman alkulohkonsa tasapisteillä toisen joukkueen kanssa. Meidän pelaajille oli hyvä nähdä, kuinka paljon treeniä vielä tarvitaan esim. kuntopuolella, jotta pärjätään kisassa mukana.

Alkulämmöt käynnissä

Lohkovaiheen jälkeen puolivälieräottelussa vastaan asettui virolainen JK Tabasalu. Ottelu oli kokonaisuutena ehkä KPV:n paras, mutta tällä kertaa vastustaja oli parempi numeroin 2-0. Lopulta Tabasalu eteni aina finaaliin saakka, jossa HJK kaateoi sen 5-0. Näin joukkueemme turnaus pelien osalta päättyi ensimmäiseen ns. kuolemanotteluun. Tappio otti luonnollisesti lujille, mutta tästäkin kerättiin taas kokemuksia ja eväitä tulevaisuutta varten. Pettymys huuhdottiin pois sitten viimeistään iltapäivällä, jolloin joukkue suunnisti Linnanmäelle hauskanpitoon.

Joukkue valmiina valloittamaan Linnanmäki

Kaiken kaikkiaan turnaus oli taas hieno kokemus ja varmasti mieleenpainuva myös joukkueelle. Mieleen taisivat myös painua ne samalla koululla majoittuneet meksikolaiset, argentiinalaiset ja yhdysvaltalaiset poikajoukkueet :) Tytöt saivat majoituspaikassaan kiitosta siitä, että liikkuivat ilman suurempaa häröilyä ja näyttivät myös ihan jalkapallojoukkueelta yhtenäisen pukeutumisen myötä. Näin on taas näytetty muille esimerkkiä Kokkolalaisesta jalkapallokulttuurista.

Iso kiitos koko turnauksesta huoltajallemme Minnalle, joka ohjasi joukkuetta majapaikan ja pelikenttien välillä. Kiitos myös kaikille mukana olleille vanhemmille hyvästä kannustuksesta.

Jarno


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat