Erkka V Lehtola pelaajatarkkailumatkalla
Julkaistu: 19.05.2019 00.00

Erkka V Lehtola pelaajatarkkailumatkalla

Maajoukkuevalmentaja Erkka V Lehtolan vastuulla on tänä vuonna poikien 2003 syntyneiden maajoukkue. Näissä merkeissä Lehtola vieraili pelaajatarkkailutapahtumassa sunnuntaina Kokkolassa. Ensin oli vuorossa B-poikien Ykkösen ottelu KPV - VPS, ja siinä erityisesti KPV-toppari Noa Lehtosen otteet ja kuulumiset. Myös maajoukkueympyröissä ikäluokkaa (2002) ylempänä pelaava Santeri Mäkinen sai Erkalta palautetta pelistään. VPS:stä ei hirveästi hyvävireiselle KPV:lle vastusta ollut, sillä peli päättyi 8-0.

Pelin jälkeen kipparihallissa keskusteltiin tunnin verran Akatemiavalmentajien Antti Ylimäki ja Aki Lyyski sekä B-juniorivalmentaja Joni Sorvojan sekä KPV:n juniorivalmennuspäällikkö Tomi Virran kanssa. Luonnollisesti taktiikkataulut vedettiin esiin ja alettiin siirrellä nappuloita taululla.

Lehtola kertoi isänsä olevan kotoisin Vetelistä. KPV:n mestaruussarjan ottelut tulivat jo 80-luvulla tutuksi, kun kesälomareissuilla Vetelistä lähdettiin miehissä katsomaan KPV:n peliä. Myöhemmin pelaajana keskuskenttäkin tuli tutuksi. Muistuipa sellainenkin juttu, että Erkka V oli ampunut A-nuorten SM-loppusarjassa pallon KPV:n maalin ylänurkkaan.

- Siinä meni meidän ikäluokan SM-mitali, tiesi puolestaan Marko Lehtonen. Tuolloin KPV:n A-junioreissa pelasivat Markon muistin mukaan myös sellaiset myöhempien aikojen profiilipelaajat kuten Juha Reini ja Tero Koskela.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola