SOPIMUSUUTISIA: Simo Roiha vahvistamaan Vihreän hyökkäystä, Kalliokoski kokoaikaisesti valmennukseen
24.11.2018 16:36 Uutiset / Edustus

Roiha mukaan uutena, Kalliokoski jatkaa vanhana

Hyökkääjä Simo Roiha siirtyy Pallo-Veikkojen riveihin, Niko Kalliokoski kokoaikaiseksi valmennukseen

KPV ja liigatasolla kokenut hyökkääjä Simo Roiha ovat solmineet pelaajasopimuksen. 27-vuotias hyökkääjä saapuu Kokkolaan liigajoukkue Rovaniemen Palloseurasta.

Monipuolinen hyökkääjä on pelannut 97 ottelua Veikkausliigassa ja viimeistellyt niissä 19 liigamaalia. Lähes koko uransa RoPS:aa edustanut Roiha on paukutellut yhteensä 30 osumaa rovaniemeläisille.

Rovaniemen kasvatti on tyytyväinen uuteen haasteeseen uralla.

-”Olen tyytyväinen sopimukseen ja siihen, että minun ensi kauden joukkue on jo tässä vaiheessa kautta selvillä”, Roiha kertoo.

-”Olen monipuolinen hyökkääjä, jonka vahvuuksia on prässipeli ja maalinteko”, Roiha avaa ominaisuuksiaan pelaajana.

KPV:n valmennukselle Roiha tuo monikäyttöisen vaihtoehdon kaikkia hyökkäyspään rooleja ajatellen.

-”Simo tuo röyhkeyttä ja jätkämäisyyttä, jota me kaivataan. Hän on todistanut pystyvänsä maalaamaan liigassa ja on ollut tärkeä osa mitalijoukkuetta kahtena vuonna peräkkäin”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen valottaa hankinnan taustoja.

-”On todella hienoa, että Simo valitsi KPV:n. Hän teki hienoa työtä RoPS:ssa ja uskomme, että pystyy edelleen parantamaan vihreässä paidassa ja auttamaan joukkuetta liigassa. Hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja”, Korhonen jatkaa.

KPV:n ja Roihan sopimus kattaa kauden 2019.

Myös KPV:n taustat vahvistuvat, kun usealta kaudelta tuttu valmentaja Niko Kalliokoski on sopinut jatkosopimuksen. Samalla Kalliokoski ottaa hoitaakseen joukkueenjohtajan tehtävät ja hän siirtyy kokoaikaisella sopimuksella KPV:n edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kalliokoski pelasi pelaajaurallaan yli 200 ottelua Pallo-Veikkojen paidassa ja hän aloittaa nyt jo viidennen kautensa edustusjoukkueen valmennuksessa.

-”Iso kiitos Matille ja Jamolle että luottoa löytyy ja päästään jatkamaan projektia nyt Veikkausliigassa. Itselle tämä tilaisuus valmentaa täysipäiväisesti oli muutama vuosi sitten vielä kaukainen unelma, mutta kiitos viime kauden joukkueen ja liiganousun se on nyt mahdollista”, kertoo tyytyväinen Kalliokoski.

-”Työskennellä itselle rakkaassa seurassa ja pääsarjassa, onhan tämä nyt uskomatonta. Iso kiitos myös työnantajalle Halpa-Hallille joka suhtautui tähän tilaisuuteen mahtavasti. Työt kesää varten on jo aloitettu ja malttamattomana painetaan kohti tulevaa mahtavaa futiskesää”, Kalliokoski päättää.

Myös Kalliokosken sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat