Justice Adarkwa sopimukseen KPV:n kanssa
EdustusjoukkueJulkaistu: 21.02.2024 21.00

Justice Adarkwa sopimukseen KPV:n kanssa

Jo vajaa kuukauden KPV:n matkassa harjoitellut, ja kahdessa treenipelissäkin esiintynyt nuorukainen on solminut sopimuksen KPV:n edustusjoukkueen kanssa.

Ghanalainen 18-vuotias Justice Adarkwa saapui Kokkolaan jo vuoden alussa, ja hänen otteensa on vakuuttanut KPV:n taustat testijakson aikana.

– Justice tuli alunperin Suomeen viime vuoden syyskuussa FC Hongan organisaatioon. Hongalle kävi miten kävi, joten hän jatkoi sieltä testille Ilvekseen ja KuPSiin, ennen kuin saatiin hänet tänne Kokkolaan, pelaajasopimuksesta vastannut Joni Sorvoja kertoo.

Adarkwa on äärimmäisen mielenkiintoinen nuori pelaaja senkin suhteen, että hän on ollut mukana ns. ohjatussa harjoittelussa vasta parin vuoden ajan. Sitä ennen nuorukainen on lähinnä pelannut koulufutista ystäviensä kanssa. Meriittejä ei käytännössä katsoen ole, joten tästäkin syystä testijakso oli pidempi ennen sopimuksen syntymistä.

– Tunnen itseni etuoikeutetuksi, että saan liittyä tähän perinteikkääseen jalkapalloseuraan näinkin nuorena. Haluan auttaa seuraa tulevaisuudessa tavoittelemaan nousua ja viemään KPV:n sinne missä se on parhaimmillaan ollut, Adarkwa itse kertoo.

– Nähdään hänessä valtava potentiaali kehittyä. Sen takia hänen kanssaan solmittiin 1+2-mallinen sopimus. Hän on nopea kääntymään pallollisena ja pystyy pelaamaan ahtaissa tiloissa. Aggressiivinen pelaaja puolustussuuntaan, Sorvoja jatkaa.


Kuva: Joni Sorvoja, Artikkeli: Jere Rönkkö

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola