Akatemia, Miesten Kolmonen

KPV Akatemia - Närpes Kraft/2  2 - 1

Kokkola, Keskuskenttä TN

Akatemialle avausvoitto

Akatemia avasi pistetilinsä kauden Kolmosessa. Kraftin reservit kaatui Atte Hentun ja Aatu Paanasen maalein 2-1.

Kraft oli ottanut avausjaksolla 1-0 johdon rankkarin jälkitilanteesta tehdyllä maalilla. KPV:n maalilla torjunut Topi Valtonen otti rankkarin kiinni, mutta pallo jäi rankkarin vetäneen Simon Storgeustin ulottuville ja tämä iski sisään.

Akatemia tasoitti vielä ennen taukoa. Atte Henttu haistoi rebarin oikein ja miehellä oli helppo työ sijoittaa pallo läheltä sisään. Ottelun voittomaali syntyi 66.minuutilla vaihtomies Aatu Paanasen hienolla syöksyllä rangaistusalueelle. Aatu pelasi pallon läpiajostaan varmasti takanurkkaan ja tuolla maalilla koko pistepotti akatemialle.

Voitto oli ansaittu. Akatemia piti palloa suurimman osan peliajasta ja maalipaikkoja luotiin selvästi vastustajaa enemmän.

KPV Akatemia - Närpes Kraft/2 ma 1.5.2023 | Huippuhetket

KPV Akatemia - Närpes Kraft/2 2 - 1 (1-1)

0-1 Simon Storgeust 38'
1-1 Atte Henttu 41'
2-1 Aatu Paananen 66'

2 - 1

Närpes Kraft/2
(1-1)
38'MaaliStorgeust Simon
66'MaaliPaananen Aatu