8
KES
18.35
Edustusjoukkue, Ykkönen alkusarja

KPV - SalPa  

Keskuskenttä

Vihdoinkin voitto - ja ansaitusti

Vasta kauden yhdeksäs peli toi KPV:lle voiton miesten Ykkösessä. SalPa taipui Haris Chantzopouloksen rankkarimaalilla 1-0. KPV-junnujen masinoima kahdestoista pelaaja -kampanja tuotti kannustusta ja taistelumieltä otteluun. Peli kahdeksan edellisen ottelun tulosten takana ei kuitenkaan ole ollut heikkoa, vaikka maalinteko onkin tuottanut tuskaa. Ainoastaan SJK Akatemia pystyi kahden maalin voittomarginaaliin, muut ovat olleet maalin pelejä.

Torstai-illan voitto oli ansaittu. KPV oli läpi ottelun tyylipisteillä mitattuna parempi. Osattomaksi ei entisen KPV-kasvatin Tero Suonperän valmentama SalPa kuitenkaan jäänyt. SalPan tilaisuus oli avausjakson lopulla, kun Ville Seppä myöhästyi vastaantulossaan ja kaatoi SalPa-hyökkääjän rankkarialueen kulmassa. Joonas Meura kuitenkin ampui rankkarinsa erotuomarikopeille asti.

Rankkari oli peräti viides KPV:a vastaan tuomittu tällä kaudella näistä kaksi on mennyt maaliin, kaksi on torjunut Ville Seppä ja nyt yksi meni taivaan tuuliin.

KPV puolestaan sai oman tilaisuutensa niin ikään rankkarista. Tällä kerralla Vitor Gomes tuli kaadetuksi SalPa-veskari Tatu Österlundin toimesta. Viime kaudella kuusi rankkaria upottanut Haris Chantzopoulos pääsi yrittämään ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ja onnistuminen oli miehen seitsemän peräkkäinen rankkariosuma. Pelikellossa oli tuossa vaiheessa 69 minuuttia.

Loppua kohti SalPa löi isoa miestä ylös ja pyrki hakemaan suoraviivaisella paineella tulosta. KPV kuitenkin kesti loppuun asti.

Christian Sund oli hieman muokannut KPV:n pelitapaa, kun kookos kärkimies Juuso Liukkonen saatiin rekisteröityä sopivasti edellisenä päivänä. Prässitaso ei ollut aivan yhtä korkea kuin aikaisemmin ja Liukkonen kookkaana pelaajana pysyi pääosin keskiakselilla toimien hyvänä targettina. Aivan loppu oli Liukkonenkin ottelun lopussa ja tuli vaihtoon viimeisellä kympillä.

Kovin kauaa ei KPV:lla ole aikaa iloita voitosta, sillä jo sunnuntaina odottaa toinen peräkkäinen kotiottelu. Peli Käpylän Palloa vastaan on yksi harvoja Palloveikkojen sunnuntaiotteluita.

KPV - SalPa to 8.6.2023 | Lehdistötilaisuus

Lehdistötilaisuudessa mukana SalPan päävalmentaja Tero Suonperä sekä KPV:n päävalmentaja Christian Sund. Toimittajana Joni Autio.

KPV - SalPa to 8.6.2023 | Huippuhetket


⚽️ 1-0 Chantzopoulos Charalampos (rp) 69'

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola