Edustusjoukkue, Ykkönen alkusarja

KPV - Gnistan

Keskuskenttä

Seitsemäs sarjapeli ilman voittoa

KPV jatkaa avausvoiton hakemista kauden 2023 Ykkösessä. Lauantaina vieraana käynyt kärkijoukkue Gnistan vei pisteet junamatkalleen Helsinkiin tuloksella 1-2 (0-1).

Ei KPV huonosti pelannut. Pisteistä taisteltiin tarmokkaasti alusta loppuun. Avausjaksolla KPV hallitsi palloa ja loi hyökkäyksiä, mutta maalit jäivät puuttumaan. Gnistan sen sijaan onnistui yhdestä harvoista hyökkäyksistään. Eero Markkanen pääsi puskemaan parista metristä, kun hyökkääjäkaveri, taisi olla Joakim Latonen, puski pallon takatolpalta maalin eteen. Tuossa vaiheessa peliä oli pelattu 30 minuuttia.

KPV aloitti hillittömän tasoitusmaalin haun. Kylmä suihku takaa-ajolle oli tulla toisen jakson alussa, kun Eero Markkanen pääsi laukomaan rankkaria Haris Chantzopouloksen rangaistusalueen nurkassa tapahtuneen tahattoman käsivirheen seurauksena. KPV:n parhaana palkitun veskarin Ville Sepän hieno torjunta piti kuitenkin KPV:n pelissä mukana.

Lopulta tasoitus syntyi. Kentälle vaihdetut Johannes Moilanen ja Aku Ahokangas olivat osallisina ja lopulta maalin iski kolmas oma parikymppinen kasvatti Joonas Paananen, kun peliä oli pelattu 69 minuuttia.

Maalin jälkeen Gnistanilla riitti energiaa voittomaalin hakemiseen. Momo Sarr tuli vaihdosta sisään ja peli painettiin väkisin KPV:n rangaistusalueelle. Lopulta Sarr haki laukausupaikan ja iski 1-2 voittomaalin, kun pelikellossa oli kulunut 87 minuuttia. Ottelun lopussa Gnistan tyytyi varmistamaan kolme pistettä eikä KPV enää saanut kasattua tarvittavaa energiaa voittomaalin tekemiseen.

KPV:n pelit jatkuvat jo viikolla, kun matkataan Cupin merkeissä Helsinkiin Atlantiksen vieraaksi. Seuraava sarjaottelu on viikon päästä Seinäjoella.