Willem Haapiainen Veikkoihin loppukaudeksi 2022
Julkaistu: 16.08.2022 18.02

Willem Haapiainen Veikkoihin loppukaudeksi 2022

KPV ja 20-vuotias hyökkääjä Willem Haapiainen ovat solmineet loppukauden 2022 kattavan sopimuksen. Haapiainen on harjoitellut hetken joukkueen mukana, ja on käytettävissä tulevan viikonlopun ottelussa.

Haapiainen saapuu vahvistamaan KPV:n rivejä Miesten Ykkösessä myöskin pelaavasta PK-35:stä. Siellä hän on saanut kuluneen kauden aikana peliaikaa 374 minuuttia kymmenessä ottelussa, viimeistellen yhden osuman.

Keski-uusimaalaisen jalkapallokoulun kasvatti siirtyi viime kaudella PKKU:sta HJK:n riveihin. Kausi Klubissa ei mennyt putkeen ja ottelut Ykkösessä HJK Klubi 04:n riveissä jäivät kahteen. Syksyllä 2021 hän siirtyi Klubista Ilveksen organisaatioon, jossa löytyi loistava vire, ja loppukauden aikana Willem iskikin seuran kakkosjoukkueen paidassa kymmenessä ottelussa neljä maalia. Kaiken kaikkiaan Haapiaisen kahdessakymmenessäkahdeksassa Kakkosen ottelussa maaleja on syntynyt kymmenen kappaletta.

Haapiainen tuo mukanaan maalien lisäksi osaamista vahvoissa pystyjuoksuissa linjan taakse, mutta myös target-hyökkääjän ominaisuuksia, pystyen pitämään palloja hallussa ja tiputtamaan omille. Halu auttaa ennen kaikkea joukkuetta, mutta myös sivutuotteena halu hakea läpimurtoa Ykkösessä on selvästi kova.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola