Edustuksen viikkokatsaus ja otteluennakko: Huomenna jatketaan!
Julkaistu: 22.04.2022 15.58

Edustuksen viikkokatsaus ja otteluennakko: Huomenna jatketaan!

Tässä artikkelissa tiivistettynä Pallo-Veikkojen edustusjoukkueen kulunut viikko, sekä tunnelmointia tulevasta ottelusta teksti- ja videomuodossa.

Harjoitusviikko edustusjoukkueella on mennyt hyvin. Maanantaina pelattiin kova peli, kauden avausottelu, MP:tä vastaan. Alkuviikko on keskitytty palautumaan. Keskiviikon jälkeen katseet on voitu kääntää kohti IF Gnistania, joka saapuu vieraaksi Keskuskentälle lauantaina.

Valmennus ja pelaajat ovat käyneet yhdessä läpi ensimmäistä ottelua. Tulos oli hyvä, kolme pistettä, mutta kehitettävää löytyy tietysti tässä kohtaa kautta paljon. Harjoitukset ovatkin keskittyneet näihin kehityskohtiin, kuten boksissa puolustamiseen, hyökkäyspelaamiseen, ja siihen miten olla vaarallisempi sekä saada pallonhallinta.

Harjoituksista poissa on tällä viikolla ollut aiempien tapaan Patrick Byskata ja Sampo Rintala.

Kuten mainittu, huomenna eli lauantaina saadaan nauttia taas herkkua Kokkolassa, kun KPV ottaa mittaa Gnistanista. Millainen joukkue mahtaa olla kyseessä?

– Pelaava joukkue, ottaa pallonhallintaa ja luo tiloja selustaan tehden juoksuja. Yrittää prässätä ylhäältä, jotta saa nopeasti pallon itselleen. Meidän pitää pystyä puolustamaan ja estämään keskitykset, jos halutaan pitää pisteet kotona. Laadukas joukkue kaikenkaikkiaan, Christian Sund kertoo.

Tunnelma edellisessä kotiottelussa oli mitä parhain. Yleisö lähti tukemaan paremmin, kuin pariin viime vuoteen ja joukkue sai energiaa, jota tarvittiin. Voitettu peli tuo joukkueelle itseluottamusta, ja siitä nautittiin loppupäivä. Valmennuksesta kuitenkin muistutetaan, että ollaan nöyriä, tiedetään, että pitää parantaa ja pitää jalat maassa.

– Tulkaa peliin! Halutaan että ihmiset viihtyy siellä, mutta myös tarvitaan teitä! Christian sanoi aiemmin hyvin, että ilman yleisön tukea tulos olisi ollut todennäköisesti maanantaina eri, meinaa Aki Sipilä.

Pelejä tulee kovaan tahtiin, sillä tällä viikolla varmistui toukokuulle myös yksi ”ylimääräinen” kotiottelu. Suomen Cupin 4. kierroksella vieraaksi saapuu Veikkausliigajoukkue, ja vanha tuttu, Vaasan Palloseura eli VPS. Kyseessä on Pallo-Veikoille oiva mittari tutkia tasoaan, ja arpatulokseen ollaan erittäin tyytyväisiä.

Loppuviikosta puskaradiota tarkimmin kuuntelevat ovat myös kuulleet huhun: viime kautena vihreässä paidassa pelannut Justus Lehto on nähty kävelemässä kaupungilla!

Valmennus kuittaa huhut lyhyesti:

– Justuksen kanssa on keskusteltu. Aina, kun pelaaja voi vahvistaa joukkuettamme, ollaan kiinnostuneita!


KPV TV:ssä enemmän mietteitä tulevan viikonlopun ottelusta, kun ääneen pääsevät pelaajista Miika Kauppila ja valmennuksesta Aki Sipilä.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola