Edustuksen viikkokatsaus: Huomenna on pääpäivä!
Julkaistu: 17.04.2022 21.00

Edustuksen viikkokatsaus: Huomenna on pääpäivä!

Tässä artikkelissa tiivistettynä Pallo-Veikkojen edustusjoukkueen kulunut viikko.

Jälleen yksi harjoitusviikko takana. Tästä viikosta erityisen tekee se, että se oli viimeinen ennen kauden virallista avausottelu. Miesten Ykkönen startataan maanantaina 18.4. klo 16:00 ja vieläpä Keskuskentällä!

Joukkue on päättyvällä viikolla harjoitellut jokaisena päivänä perjantaita lukuun ottamatta. Tiistaina jopa kahdesti! Viikonloppu on keskitytty treeneissä nimenomaan avausotteluun MP:tä vastaan, muuten normaali harjoitusviikkoa, jonka teemoina on ollut hyökkäyspelaaminen, avaaminen alhaalta ja murtautuminen.

Sivussa tällä hetkellä ovat Sampo Rintala, Wegye Wegye sekä Roni Pietsalo. Pitkäaikaisempana sairastupalaisena yhä Patrick Byskata.


Viikko alkoi mielenkiintoisissa merkeissä, sillä maanantaina tunnelmoitiin alkavaa kautta yhdessä yhteistyökumppanien, ottelutapahtuman henkilökunnan sekä pelaajien, valmennuksen ja seuran taustojen kanssa.

Pukukoppiprojekti on aikalailla pieniä kosmeettisia toimia vaille valmis, ja tunnelma on ollut joukkueen ympärillä erityisen hyvä.

Lauantaina hyvää yhteishenkeä saatiin maistaa kaupungilla, kun edustusjoukkue kantoi laitamainokset painosta Keskuskentälle. Matkaa tuli peräti kaksi kilometriä, mutta puolessa välissä tehtiin tärkeä tauko.

Joukkue pysähtyi pystyttäen laitamainokset teiden varsille ohikulkijoita varten, sillä aikaa kun kapteeni Sebastian Mannström kävi lahjoittamassa kausikortin Esperin Hoitokoti Hermanniin, joka tuottaa asumispalvelua mm. syrjäytyneille, syrjäytymisuhan alla oleville päihdeongelmaisille.


KPV:n ensimmäisenä vieraana alkavalla Ykkösen kaudella on Mikkelin Palloilijat eli MP. KPV kohtasi MP:n alkuvuodesta Ykköscupissa. Kyseessä on vaarallinen joukkue, jossa on taitavia pelaajia. Kolmatta kauttaan peräsimessä viettävä Juha Pasoja on pitkäjänteisellä työllä saanut joukkueen kehittymään vuosi vuodelta. Tulossa on haastava ottelu, ja vielä ensimmäisenä Ykkösen otteluna, voi tapahtua yllättäviäkin asioita. KPV on kuitenkin valmis!

– Halutaan, että kun pelataan kotikentällä, on teidän (kannattajien) tuki! Luodaan yhdessä paikka Kokkolassa, johon vastustaja saapuessaan tietää, että tulee olemaan vaikeeta. Yleisö kannustaa omiaan ja tekee vaikeaksi sitä kautta pelin vastustajille. Toivottavasti paikalla on jo huomenna paljon yleisöä, Christian Sund kertoo.

– Lupaan, että kentällä on energiaa ja tunnetta, Sipilä lisää.



KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola