Santeri Mäkinen ja Wegye Wegye jatkavat edustusjoukkueen riveissä!
EdustusjoukkueJulkaistu: 14.12.2021 17.00

Santeri Mäkinen ja Wegye Wegye jatkavat edustusjoukkueen riveissä!

Kokkolan Pallo-Veikot on solminut sopimukset, joiden johdosta Santeri Mäkinen ja Wegye Wegye pelaavat vihreässä paidassa myös tulevalla kaudella.

Peliaikaa 19-vuotiaalle Mäkiselle kertyi päättyneellä Ykkösen kaudella seitsemästätoista ottelusta, joista seitsemässä mies oli avauksessa. Maaleja syntyi kaksin kappalein. Lisäksi hän pelasi edustuksen kanssa kahdessa Suomen Cupin ottelussa ja kahdessa KPV Akatemian ottelussa Miesten Kolmosessa.

– Sain pelata ja treenata, joten hyvä kausi takana mielestäni, Mäkinen kertoo.

Mäkinen debytoi Ykkösessä kaudella 2020. Nuoren keskikenttäpelaajan otteet ovat olleet lupaavia.

Etenkin pallovarmuudessa etenkin tapahtui kehitystä, ja sain vähän tehojakin kauden loppuun. Kaikilla osa-alueilla on kuitenkin varaa parantaa, Mäkinen jatkaa.

Mäkisen sopimus kattaa kauden 2022 ja sisältää option kaudesta 2023. Katso lisää Mäkisen mietteitä alta löytyvästä lehdistötilaisuus-tallenteesta...

Wegye Wegye (21-v) tunnetaan KPV:n piireissä nopeana hyökkäyspään pelaajana, joka nousi viime kaudella KPV:n edustuksen riveihin. Peliaikaa kertyi Suomen Cupissa ja Ykkösessä yhteensä 296 minuuttia sekä maaleja yksi kappale.

– Olen kova tekemään töitä molempiin suuntiin. Minulla on hyvä rytminvaihto ja tietysti olen nopea. Olen koko ikäni pelannut KPV:n organisaatiossa. 11-vuotiaana aloitin junnuissa, jonka jälkeen siirryin suoraan Akatemiaan ja siitä Edustukseen, kertoo Wegye.

Wegye odottaa tulevasta kaudesta ehjää, ja panostaa pelaajan kehittymiseen.

– On hienoa, että meillä on näin vaativa valmentaja. Se auttaa ja puskee myös tekemään kovaa töitä ja kehittymään.

Wegye Wegyen sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023. Katso lisää Mäkisen mietteitä alta löytyvästä lehdistötilaisuus-tallenteesta...