Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

SJK Akatemia - KPV

OmaSp Stadion TN

Otteluraportti: SJK AKATEMIA – KPV

KPV kohtasi Pohjanmaan mittelön merkeissä SJK Akatemian OmaSp Stadionilla maanantai-iltana. Ottelussa nähtiin kaksi maalia, yksi kummaltakin joukkueelta, joten lopputuloksena pisteiden jako, 1-1 (1-0).

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli vahvempi, saaden muutamia vaarallisia paikkoja. Ensimmäisen paikan SJK Akatemia sai heti pelin alkuun, kun ensin Oskar Pihlaja veti kaukaa kovan vedon, jonka Sergey Lazarev torjui eteensä. Oliver Günes pääsi irtopalloon, mutta hänen nostonsa meni yli maalin.

Tämän jälkeen KPV otti pallon hallinnan, ja pyöritteli palloa SJK Akatemian muodon ulkopuolella sekä omassa päädyssä.

Noin vartin kohdalla SJK Akatemia sai sarjan hyökkäyksiä, joista ensimmäinen kolahti ylärimaan.

24. peliminuutilla KPV sai potentiaalisen tilanteen, kun pitkä avaus pelattiin boksiin, vapaana olleelle Santeri Mäkiselle. Tilanteessa koitui kulmapotku. Muutamaa minuuttia myöhemmin Haris Chantzopoulos pääsi ampumaan vaparin aivan rangaistusalueen rajalta, vetäen kuitenkin yli maalin.¨

Puolen tunnin kohdalla SJK Akatemia pääsi Lazarevin huonosti luetun tilanteen johdosta laukaisemaan pallon pystypuuhun Oskar Pihjalan toimesta.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Lazarev tuli toistamiseen huolimattomasti maalista vastaan ja liukastui, jonka seurauksena Pihlaja pääsi nostamaan pallon n. 35 metristä maalin perukoille. Taululle lukemat 1-0.

Toinen puoliaika alkoi maukkaasti, kun Kyle Curinga asettaa näppärällä syötöllä pallon Sebastian Mannströmille, joka näytti maalinteon mallia, iskien erittäin upean maalin oikeaan yläkulmaan läheltä boksin rajaa.

KPV tuli tauolta muutenkin sisukkaampana. Ottelun toinen puoliaika oli tasainen, ja puolikkaita paikkoja nähtiin puolin ja toisin.

Aivan ottelun viime minuuteilla tapahtui vielä kummassakin päässä. Harri Heiermann pääsi vetämään kovaa ja matalana maalin eteen päätyviivalta, ja pallo oli pompata SJK Akatemian oman pelaajan kautta maaliin. Sitten omassa päässä suht identtinen vaarallinen tilanne, tuloksetta.

KPV:n matka jatkuu tulevana lauantaina, kun vastassa Kokkolan Keskuskentällä on PEPO.