21
ELO
18.30
Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

MP - KPV   

Urheilupuisto N

Otteluraportti: MP – KPV

Mikkelin Urheilupuiston nurmella pelattiin sunnuntaina Ykkösen runkosarjan kolmanneksi viimeinen ottelu, jossa KPV kohtasi MP:n. Kotijoukkue oli järjestänyt ottelun yhteyteen oheistoimintaa lapsille, jonka ansiosta yleisöä oli huikeat 2000 henkeä. Lopputuloksena tasapeli 1-1 lukemin.

Ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäiseen puolittaiseen maalipaikkaan pääsi Kyle Curinga, joka laukoi aiemminkin nähtyyn vaaralliseen tapaan suoraan kulmapotkusta, mutta kotijoukkue onnistui pallon pysäyttämään. MP:n ensimmäinen maalipaikka tuli Kevin Beugrelle, mutta eteen asettui KPV-debyyttinsä tehnyt maalivahti Ville Seppä.

Vaarallisimpia maalipaikkoja ei ekalla puoliajalla nähty, mutta puolittaisia kylläkin ja nämä menivät aika tasan. Uudet vahvistukset pääsivät KPV:n osalta ottamaan miittaa MP:n maalivahdista, mutta tuloksetta.

Ensimmäinen jakso oli siis maaliton.

Kotijoukkue tuli vahvasti tauolta kentälle ja loiki pari potentiaalista paikkaa, mutta näistä selvittiin. Ville Seppä näytti olevansa hereillä ja koppasi mm. vaarallisen omien jaloista kimmonneen syötön käsiinsä.

Pitkään näytti, että maaleja ei välttämättä ottelussa nähdä, mutta 60. peliminuutilla linjaa tuominnut Jesse Salo vihelsi rankkarin KPV:lle. Pallon taakse viime aikoina vahvasti pilkkuja antanut Haris Chantzopoulos, ja erittäin komea ratkaisu voimalla oikeaan yläkulmaan.

Hetkeä myöhemmin Chatnzopoulos oli jälleen avainasemassa, mutta tällä kertaa hänen tullessaan vastaan ja Jontahan Dunyin päästessä kirmaamaan kahden toverinsa voimin kolmistaan Ville Seppää kohti, MP:n kapteenin laukaus lähti kuitenkin maata kiertävälle radalle.

Kotijoukkue haki kovaa tasoitusta, ja lopulta he sen saivat (81'), kun Nuutti Laaksosen sivurajaheitto kimposi Jusa Ihalaisen päästä maalin eteen. Tästä Väinö Vehkonen viimeisteli pallon verkkoon. Tulostaululle 1-1.

Tämän jälkeen maalipaikkoja ei enää juurikaan nähty.

KPV pelaa seuraavan ottelun heti tulevana torstaina 25.8., kun vieraaksi Kokkolan Keskuskentälle saapuu Turun TPS

Ottelun jälkeen hikihaastattelussa MP:n puolustaja Väinö Vehkonen Ja KPV:n maalivahti Ville Seppä. Toimittajana Leevi Juvakka.


MP - KPV 1 – 1 (0–0)

0-1 60' (rp) Chantzopoulos Charalampos
1-1 81' Vehkonen Väinö