25
ELO
18.30
Edustusjoukkue, Miesten Ykkönen

KPV - TPS  

Keskuskenttä TN

Otteluraportti: KPV – TPS

Ikoninen taistelupari KPV - TPS oteltiin Kokkolan Keskuskentän kuumassa tiistai-illassa. Runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen kohtaaminen oli viihdyttävä ja tasainen. Tulostauluun ottelun päätyttyä jäivät lukemat 1-1.

KPV lähti otteluun taisteluilme päällä, ja uskoi voittoon. Kumpikin näkyi kentällä. Jokainen syöttö ei välttämättä mennyt omille ja jokainen prässi ei välttämättä onnistunut, mutta peli oli rohkeaa. Paikkoja nähtiin puolin ja toisin.

Tauolle kuitenkin lukemissa 0-0.

Toisella puoliajalla kokkolalaisyleisö viilliintyi, kun turkulaisten Annan lähti syöttämään palloa Bengalle, mutta perille se ei koskaan päätynyt, sillä väliin iski KPV:n tuore vahvistus Willem Haapiainen. Pallo varmasti verkon perukoille ja 1-0 johtoon. Pelikellossa oli tuolloin 71 minuuttia.

Johtoasema kesti noin vartin, kun 87. peliminuutilla Kyle Curinga vetää ex-pallo-veikko Simo Roihan rajusti nurin boksin rajamailla. Tästä vapari, ja pallon taakse TPS:n Daniel Rantanen. Komea veto lähes täydellisiltä etäisyyksiltä oli selvää pässin lihaa. Lopputulos oli naulattiin tässä hetkessä.

Kuten päävalmentaja Sund sanoi, kolme pistettä ei ollut kaukana ja vastassa oli Miesten Ykkösen kärkisijaa vankasti pitänyt Turun Palloseura. Lopputulosta ei voi pitää pettymyksenä.

KPV:n runkosarjan viimeinen edesottamus nähdään 3.9., kun vihreä rivistö matkaa Tammisaareen ja EIF:n vieraaksi. Jännitettäväksi jää, jatkuuko kausi ylemmässä vai alemmassa jatkosarjassa.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa mukana TPS:n pelaaja Daniel Rantanen ja päävalmentaja Jonatan Johansson sekä KPV:n pelaaja Willem Haapiainen ja päävalmentaja Christian Sund. Toimittajana Joni Autio.


KPV - TPS 1 – 1 (0–0)

1-0 71' Haapiainen Willem
1-1 87' Rantanen Daniel