Kamrock 1.5 turnaus
Julkaistu: 02.05.2022 21.20

Vappu aamuna lähdimme 11 tytön ja huoltojoukkojen voimin Nivalaan Kamrock turnaukseen. Tyttöjen 2011-2012 sarjaan oli ilmoittautunut 8 joukkuetta.

Aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Isäntäjoukkue Nivalan FC92 punaiset. Tiedä sitten painoiko jaloissa aikainen aamu, matkustaminen vai kylmä ilma, oli ensimmäinen peli meidän osalta nihkeää ja hidasta tekemistä. Meidän maalivahti torjui hienosti ja meidän onneksemme teimme pelin ainoan maalin toisella puoliajalla, ottelu meille 1-0.

Toisessa pelissä vastaan asettu Ylivieskan keltainen joukkue. Hallitsimme ensimmäisen puoliajan hienosti, mutta viimeistely uupui. Toisella puoliajalla Ylivieska pääsi muutamaan läpiajoon ja viimeisteli varmasti. Meidän tytöt kadottivat oman tekemisen lopussa ja tästä Ylivieskalle 3-0 voitto.

Alkulohkon viimeisen pelin vastus OHF. Haimme ensimmäisen puoliajan pelituntumaa ja meidän onneksi teimme kaksi maalia. Toinen puoliaika oli vapautuneempaa peliä. Päivän aikaisemmat pelit alkoivat jo painaa, mutta syötöt löysi perille ja pallo teki töitä. Viimeistely alkoi tuottamaan toivottua tulosta ja lopputulos meille 7-1.

Alkulohkon jälkeen tilanne oli se, että Ylivieska, Nivala ja me b-lohkossa 6 pisteessä, kaikilla 2 voittoa 1 tappio. OHF lohkon viimeisenä 0 pisteellä. Meidän 8 tehtyä maalia riitti vasta 3 sijaan ja näin ollen pelasimme sijoista 5-6.

Päivän viimeiseen peliin vastus löytyi jälleen Nivalan porukasta FC92 musta. Tämä peli oli tahtojen taistelu. Väsymys näkyi molempien pelissä, molemmat joukkueet hallitsivat pelitapahtumia tasaisesti. Pitkään jatkuneen 0-0 tilanteen jälkeen vihdoin saimme tuulettaa pelin ensimmäistä maalia! Loppupelin jouduimme täysin puolustamaan omaa maalia ja tytöt pelasivat uhrautuen joukkueen eteen. Lopulta tuomarin pilli soi ja pääsimme tuulettamaan voittoa!

Hieno pelipäivä! 4 peliä, 3 voittoa. Joskus voi olla pienestä kiinni, kuinka sijoitukset pomppivat.

Meillä oli mukava päivä. Erityiskiitos huolto/muona-autolle. Nämä tapahtumat nostattavat yhteishenkeä, tytöillä oli mukavaa keskenään ja arvaattekos montako 10-vuotiasta mahtuu autoon ruokailemaan kun sade yllättää.

Seuraava turnaus häämöttää jo muutaman viikon kuluttua!