31
LOK
14.00
Edustus, Veikkausliigan nousukarsinta

KPV Edustus - TPS  0 - 0

Keskusurheilukenttä, Kokkola

Vuosikymmenen ottelu!! Veikkausliigan karsinta KPV-TPS ke 31.10.2018 klo 14.00

Otteluennakko KPV-TPS, Veikkausliigan karsinta ensimmäinen osaottelu, 31.10.2018

Kaikki pelissä, liigaa kohti

KPV avaa liigakarsinnat kotiottelulla TPS:a vastaan Kokkolan Keskuskentällä keskiviikkona klo 14.00. Aikainen alkamisajankohta johtuu Keskuskentän valaistuksen puutteesta.

Pallo-Veikot lähtee kaksiosaiseen karsintaan takanaan vahva syysvire; seitsemästä viimeisimmästä ottelustaan Vihreä on voittanut kuusi. Kotiotteluissa meno on ollut hurjaa, sillä kuusi viimeistä kotiotteluaan voittanut Vihreä on takonut taululle maalieron 18-1. Kauden aikana KPV on taipunut kotikentällään vain kerran, kun AC Oulu väänsi kahden miehen ylivoimalla 1-2 voiton heinäkuussa.

Keskiviikon ottelusta KPV:n rosterista puuttuu useampi pitkäaikaispotilas, uusimpana Sebastian Mannström. Uskomattoman määrän loukkaantumisia kohdannut Vihreä on joka kerta onnistunut loukkaantumisten jälkeen tulemaan entistäkin vahvempana viheriölle, niin myös tällä kertaa. Pelikieltoja kotijoukkueen leirissä ei ole.

Vierasjoukkue Turun Palloseura lähtee karsintaotteluihin hieman erialisesta lähtökohdista, sillä takana on useampikin tappio. Tosin pelit ovat liigapelejä ja viimeisimmät vastustajatkin löytyvät kaikki Veikkausliigan mitalikolmikosta. TPS on onnistunut kauden aika kaatamaan mm. Turun derbyssä FC Interin ja viemään pisteitä niin liigakakkoselta RoPS:lta ja eurokentille rynnistäneeltä Kuopion Palloseuralta. Eli huippujoukkue on tulossa karsinnassa vastaan, Vihreä saa tehdä täyden työn liigapaikkansa eteen.

Turkulaisilta sivussa otteluparin avausosasta on varmuudella pelikieltoinen Oskari Jakonen, loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjäkaksikko Sterling Yateke ja Mika Ääritalo on todennäköisesti kursittu pelikuntoon kauden tärkeimpiin otteluihin.

KPV on valmis hurjaan vääntöön liigapaikasta, joukkueen ainut tavoite kaudelle on enää kahden ottelun päässä.

-"Mahtavaa aikaa, kalenteri kääntyy marraskuun puolelle ja isot pelit sen kuin jatkuvat”, hehkuttaa KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen.

-”Tämän kauden ja joukkueen rakentaminen alkoi jo yli vuosi sitten, elokuussa 2017. Tammikuussa alkoi valmistautuminen treenikentällä, ja tavoitteena päästä pelaamaan noususta liigaan kauden päätteeksi. Siellä ollaan. Monenlaisen sattuman ja vastoinkäymisten jälkeen”, Korhonen taustoittaa pitkää tietä Veikkausliigan karsintaan.

-”On tullut viimeisen rutistuksen aika. Nyt kaikki peliin. Joukkue jättää takuuvarmasti kaiken viheriölle, nyt kaikki kokkolalaiset tukemaan katsomoon.", Jamo lataa ottelun alla.

Hurjat ajat, vuosikymmenen tärkein ottelu Kokkolassa! Nyt kaikki paikalle kellonajasta huolimatta, ja kannustamaan Kokkola takaisin liigakartalle!

Tilastot

0 - 0

TPS
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola