27
LOK
13.00
Edustus, Ykkönen

KPV Edustus - FC KTP  3 - 0

Keskusurheilukenttä, Kokkola

Toinen ottelupallo tarjolla, KPV-FC KTP LA 27.10.2018. klo 13.00

Otteluennakko KPV-FC KTP, 27.10.2018

Kauden viimeinen sarjapeli käsillä

KPV kohtaa kauden viimeisessä Ykkösen kotiottelussaan sarjapaikkansa jo varmistaneen FC KTP:n Kotkasta. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti, Kokkolassa KPV oli parempi 1-0 ja Kotkassa Vihreä haki 1-3 vierasvoiton.

Kotkalaiset ovat siis varmistaneet sarjapaikkansa jo hyvissä ajoin, ja riippumatta lauantain ottelun tuloksesta raitapaidat sijoittuvat tämän kauden Ykkösessä seitsemänneksi. Joukkue on pelannut yhdeksän viimeisintä otteluaan ilman voittoa, joista kolmessa viimeisessä KTP ei ole tehnyt maaliakaan. Lauantain kohtaamisesta KTP:llä on sivussa ainakin pelikieltoinen puolustaja Kwame Watson-Siriboe.

Pelkkä suupala KTP ei missään nimessä Vihreälle ole, joten kaikki pitää kentälle jättää jotta voitto irtoaa.

KPV menetti jälleen yhden pelaajansa pidempiaikaiselle sairaslevolle, kun Ykkösen syyskuun pelaajaksikin valitun Sebastian Mannströmin jalka murtui edellisessä ottelussa. Uskomattoman määrän loukkaantumisia kohdannut Pallo-Veikko ryhmä ei ole takaiskuista lannistunut, eikä aio lannistua tälläkään kertaa. Pelikieltoja rasitteena joukkueella ei ole.

KPV pelaa kovimpia otteluita Kokkolassa vuosikymmeneen, eikä minkään aiota kaataa Liiganousua Vihreän leirissä.

-"Isot pelit jatkuvat. Haluamme päästä takaisin voitto kantaan, ja noin klo 14.50 tiedämme, mikä on lopullinen tilanteemme", Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen sanoo.

-"Olemme selvinneet kauden aikana niin Myllymäen, Bermudezin, Rauhalan, Poutiaisen, Yaroshenkon kuin Ågreninkin leikkausta vaatineista vakavista vammoista. Samoin aiomme tehdä nyt vielä Mannströmin vamman kohdalla. Joukkue pelaa paitsi Veikkausliiga paikasta, myös loukkaantuneille pelaajille sekä mahtavasti Helsingissä meitä tukeneelle Green Familylle. Me emme suostu taipumaan", Korhonen jyrähtää.

Helsingissä Vihreitä oli kannustamassa useita satoja KPV kannattajia, ja sama meininki ja kannatus varmasti jatkuu kotikentällä lauantaina!

KPV-FC KTP siis lauantaina Kokkolan Keskuskentällä klo 13.00.

Tilastot

3 - 0

FC KTP
(3-0)
19'MaaliJosimov Milos
33'MaaliPoutiainen Patrick
36'MaaliChantzopoulos Haris

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola